Rüyada mezar kenarında oturmak

Rüyada mezar kenarında oturmak sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada mezar kenarında oturmak gördüyseniz:

  • Gerçekleştirrme ihtimaliniz olmayan sözler vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada mezar kenarında oturmak uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlık kenarında oturmak huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada deniz kenarında kayalıklarda oturmak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada çay kenarında oturmak yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sahil kenarında oturmak yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Rüyada pencere kenarında oturmak uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada ırmak kenarında oturmak vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizin kenarında oturmak yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments