Rüyada hayvanat bahçesinde aslan görmek

Rüyada hayvanat bahçesinde aslan görmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada hayvanat bahçesinde aslan gördüyseniz:

  • Yeterince ilgi göstermemeniz nedeniyle önem verdiğiniz birisini kaybedebilirsiniz.

Rüyada hayvanat bahçesinde aslan görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine delalettir.

Rüyada kendini hayvanat bahçesinde görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına delalettir.

Rüyada hayvanat bahçesine gitmek darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına delalet eder.

Rüyada bahçede aslan görmek kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına işaret eder.

Rüyada denizde yüzen aslan görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada aslanı kovalamak birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada aslanla bakışmak işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada aslanın yanından geçmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments