Rüyada aslanın parçaladığını görmek

Rüyada aslanın parçaladığını görmek yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, kişinin afiyette olacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, işlerini boşvereceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada aslanın parçaladığını gördüyseniz:

  • Yarıda da kalsa siz başlayın devamını nasıl olsa getirirsiniz.

Rüyada aslanın parçaladığını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına işaret eder.

Rüyada yılanı parçaladığını görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada çiğ et parçaladığını görmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına delalettir.

Rüyada yılan parçaladığını görmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, problemlerin çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada köpeğin parçaladığını görmek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına inanılır.

Rüyada tavuk parçaladığını görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına rivayet eder.

Rüyada et parçaladığını görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine delalettir.

Rüyada köpeğin kediyi parçaladığını görmek eğer işsizse iş bulacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments