Rüyada aslanı yenmek

Rüyada aslanı yenmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, zorluklarının son bulacağına, sorunların günden güne azalacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, istediği kadar çocuğun allah tarafından kendisine nasip edileceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada aslanı yenmek gördüyseniz:

  • Sizi seven veya sizinle ilgilenen birisinin desteğini ya da yardımını alabilirsiniz.

Rüyada aslan tarafından yenmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada aslanı yenmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine delalet eder.

Rüyada fare tarafından yenmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine delalettir.

Rüyada toplu yemek yendiğini görmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada savaşta yenmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanlarını yenmek düşünceli ve dalgın olacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada insan eti yendiğini görmek şifaya kavuşacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemek yendiğini görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments