Rüyada savaşta yenmek

Rüyada savaşta yenmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, kazancının da eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada savaşta yenmek gördüyseniz:

  • Uğraşmak istemeyeceğiniz bir kişiyle tartışmaya girebilir veya seyahatler esnasında bazı aksilikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada savaşta yenmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada düşmanını yendiğini görmek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada fare tarafından yenmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanlarını yenmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuttuğun takımın yendiğini görmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanı yenmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına yorulur.

Rüyada insan eti yendiğini görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, büyük sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada rakibi yenmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments