Rüyada aslan tarafından yenmek

Rüyada aslan tarafından yenmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada aslan tarafından yenmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerleme yöntemlerini daha iyi anlamanızı sağlayabilecek olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada aslan tarafından yenmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına delalettir.

Rüyada aslanı yenmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalettir.

Rüyada köpekbalığı tarafından yenmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayı tarafından yenmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, tecrübe sahibi olacağına yorulur.

Rüyada timsah tarafından yenmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, hastalıklarının düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada balık tarafından yenmek eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine inanılır.

Rüyada kurt tarafından yenmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına inanılır.

Rüyada fare tarafından yenmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments