Rüyada yemek yendiğini görmek

Rüyada yemek yendiğini görmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, makamının sürekli yükseleceğine, prestij kazanılacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemek yendiğini gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri güzelleştirebilir veya özel yaşamınızda ya da kendinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yemek yendiğini görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine işarettir.

Rüyada toplu yemek yendiğini görmek çıkış yolları bulacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine işarettir.

Rüyada evinde yemek yendiğini görmek gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeytan yenmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi etinin yendiğini görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine alamet eder.

Rüyada kurt tarafından yenmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, geçim derdinin biteceğine delalettir.

Rüyada insan etinin yendiğini görmek sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanını yendiğini görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments