Rüyada mezara bebek gömmek

Rüyada mezara bebek gömmek ayaklandıracağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada mezara bebek gömmek gördüyseniz:

  • Olumsuz konuşmalar bir yana kimseyi övmeye bile kalkmamalısınız.

Rüyada mezara bebek gömmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezara adam gömmek yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezara ekmek gömmek hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına tabir olunur.

Rüyada anneyi mezara gömmek doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına işarettir.

Rüyada babasını mezara gömmek itibar kaybedeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına işaret eder.

Rüyada babayı mezara gömmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezara altın gömmek daha fazla yakınlaşacağına, satışların düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini mezara gömmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments