Rüyada mezara adam gömmek

Rüyada mezara adam gömmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, zorlukları ve dertleri de allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına alamet eder.

Rüyada mezara adam gömmek gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu korumak veya tam tersi belli bir pozisyondan kurtulmak için mücadele etmeniz gerekebilir.

Rüyada mezara adam gömmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Rüyada diri adam gömmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada adam öldürmek ve gömmek kazançlı işler yapılacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine inanılır.

Rüyada adam öldürüp gömmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada adam öldürmek gömmek çok günah işleyeceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada canlı adam gömmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada adam gömmek kazancın düşeceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini mezara gömmek afiyette olacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments