Rüyada anneyi mezara gömmek

Rüyada anneyi mezara gömmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, kurulu düzeninin devam edeceğine alamet eder.

Rüyada anneyi mezara gömmek gördüyseniz:

  • Siz sadace girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Rüyada anneyi mezara gömmek ruhen güzelleşeceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada annesini mezara gömmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, içine kapanacağına rivayet eder.

Rüyada birini diri diri mezara gömmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada mezara birini gömmek çok büyük insanlar arasına gireceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada diriyi mezara gömmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına delalet eder.

Rüyada eşini mezara gömmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine inanılır.

Rüyada mezara ekmek gömmek büyük bir servete kavuşacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada mezara adam gömmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments