Rüyada mezar ve çiçek görmek

Rüyada mezar ve çiçek görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, görmediği yerlere gideceğine, şansının ve bahtının döneceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine işarettir.

Rüyada mezar ve çiçek gördüyseniz:

  • Esnek olunması durumunda ise, sorunlar veya sorunlu durumlar daha rahar özülebilir.

Rüyada çiçekli mezar görmek maddi olarak zayıflayacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine alamet eder.

Rüyada mezarlıga çiçek ekmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine tabir olunur.

Rüyada mezardan çiçek koparmak işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıktan çiçek almak bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, amacına ulaşabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarın üstünde çiçek görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlara çiçek koymak ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada mezar üstüne çiçek dikmek evlatlarından memnun olacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada mezar üzerinde çiçek görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments