Rüyada mezar üzerinde çiçek görmek

Rüyada mezar üzerinde çiçek görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, her zaman örnek bir müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar üzerinde çiçek gördüyseniz:

  • Davetlere katılmanız durumunda belli ilişkilerinizi güçlendirmek veya yeni ilişkiler geliştirmek için fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada mezarlıkta çiçek sulamak çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına işarettir.

Rüyada mezara çiçek dikmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yüzüne kan geleceğine delalet eder.

Rüyada mezarlıktan çiçek almak ele geçen kazancın artacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına alamet eder.

Rüyada mezar üstünde çiçek görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına yorulur.

Rüyada çiçekler içinde mezar görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde çiçek görmek rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada mezar üzerinde çiçek görmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta çiçek toplamak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments