Rüyada mezar üstüne çiçek dikmek

Rüyada mezar üstüne çiçek dikmek daha güçlü hale geleceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, iş yeri sahibi olacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, kişinin şifa bulacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar üstüne çiçek dikmek gördüyseniz:

  • Güçlü durmanız durumunda sizi kötü duruma düşürmeye çalışan kişilerin önüne geçebilirsiniz.

Rüyada mezar üstüne çiçek dikmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, üzüntülü günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada mezarın üstüne çiçek dikmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıkta çiçek dikmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada mezarlığa çiçek dikmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada mezara çiçek dikmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarın üstüne su dökmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına işarettir.

Rüyada mezarlığın üstüne basmak kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne uzanmak emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments