Rüyada mezarın üstünde çiçek görmek

Rüyada mezarın üstünde çiçek görmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarın üstünde çiçek gördüyseniz:

  • Dinlenmeniz fiziksel açıdan ziyade daha çok zihinsel olarak gereklidir.

Rüyada mezar üstünde çiçek görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, ticarette şansının düşeceğine delalettir.

Rüyada mezarın üstünde çiçek görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada masa üstünde çiçek görmek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyun üstünde çiçek görmek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine delalet eder.

Rüyada kar üstünde çiçek görmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine delalet eder.

Rüyada mezarın üstünü açmak şansının da açık olacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde gezmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığın üstünde uçmak huzuru yakalayacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments