Rüyada mezardan çiçek koparmak

Rüyada mezardan çiçek koparmak büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezardan çiçek koparmak gördüyseniz:

  • Ani karşılaşmalarda çok güzel anlar yaşanıyor, keyfiniz artıyor.

Rüyada mezarlığa çiçek koymak hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada çiçekler içinde mezar görmek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine delalet eder.

Rüyada mezarlıkta çiçek toplamak kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine inanılır.

Rüyada mezardan çiçek toplamak o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına alamet eder.

Rüyada mezarlığa çiçek dikmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıktan çiçek toplamak aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne çiçek dikmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına yorulur.

Rüyada mezar üstüne çiçek dikmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Leyla yılmaz

Ruyamda ölmüş babam8n mezarindaki ciceklerin ve gullerin sokulmus oldugunu ve uzerine siyah bir sapkanin birakildigini gordum