Rüyada çiçekli mezar görmek

Rüyada çiçekli mezar görmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçekli mezar gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için karşı tarafın hamle yapmasını bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada mezardan çiçek toplamak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine işarettir.

Rüyada mezar üstüne çiçek dikmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığa çiçek koymak maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıktan çiçek toplamak artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarın üstünde çiçek görmek kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlıga çiçek ekmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar üzerinde çiçek görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına delalet eder.

Rüyada çiçekler içinde mezar görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments