Rüyada mezar taşına isim yazmak

Rüyada mezar taşına isim yazmak çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, itibar kazanacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada mezar taşına isim yazmak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızdan bahsetmemenizde fayda var.

Rüyada mezar taşına isim yazmak sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada taşa isim yazmak maddi zarar edeceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada isimsiz mezar taşı görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına delalet eder.

Rüyada mezar taşı yazmak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar taşına yazı yazmak elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ağaca isim yazmak dertlerin biteceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabı altına isim yazmak kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına delalettir.

Rüyada deftere isim yazmak çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, hırpalanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments