Rüyada taşa isim yazmak

Rüyada taşa isim yazmak görmediği yerlere gideceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine rivayet eder.

Rüyada taşa isim yazmak gördüyseniz:

  • Herkesi kendi haline bırakıp, kendi amaçlarınız için zaman harcamanızda fayda var.

Rüyada mezar taşına isim yazmak böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına işarettir.

Rüyada taşa isim yazmak girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine tabir olunur.

Rüyada gelin ayakkabısının altına isim yazmak ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kağıda isim yazmak kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzüne isim yazmak dargınların ve kırgınların barışacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına inanılır.

Rüyada duvara isim yazmak parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine işarettir.

Rüyada toprağa isim yazmak rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada deftere isim yazmak çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, masa başı bir işe girileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments