Rüyada mezar ve mezar taşı görmek

Rüyada mezar ve mezar taşı görmek kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, nimet ve berekete ereceğine inanılır.

Rüyada mezar ve mezar taşı gördüyseniz:

  • İmajınızı zedeleyebilecek hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada beyaz mezar taşı görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar taşının düştüğünü görmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine inanılır.

Rüyada mezar taşı almak beklenen mirasın alınacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına delalet eder.

Rüyada eşinin mezar taşını görmek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına yorulur.

Rüyada isimsiz mezar taşı görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, mutlu ve huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar taşına sarılmak rızkının da genişleyeceğine, sevdikleri ile kavuşacağına delalet eder.

Rüyada mezar taşı yapmak sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar taşı yazmak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments