Rüyada kazıp çıkarmak

Rüyada kazıp çıkarmak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, tartışmalar yaşanacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada kazıp çıkarmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı geliştirmenize yardım edebilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kuyu kazıp su çıkarmak sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına delalet eder.

Rüyada toprağı kazıp taş çıkarmak hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine işaret eder.

Rüyada mezar kazıp ölüyü çıkarmak çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına işaret eder.

Rüyada toprağı kazıp altın çıkarmak onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kazıp çıkarmak sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçını kazıtmak etiği duaların allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, eşinden yana huzurlu olacağına işaret eder.

Rüyada kazı yapmak aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada kazı kazandan para kazanmak eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının günden güne azalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments