Rüyada kuyu kazıp su çıkarmak

Rüyada kuyu kazıp su çıkarmak ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, kazancının günden güne artacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada kuyu kazıp su çıkarmak gördüyseniz:

  • Tüm seçenekleriniz henüz yüzünü göstermediyse zaman kazanmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada kuyu kazıp su çıkarmak mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada kuyu kazıp su bulmak kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, stresten uzaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada toprağı kazıp altın çıkarmak atılıma geçeceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada mezar kazıp ölüyü çıkarmak maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına inanılır.

Rüyada toprağı kazıp taş çıkarmak güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına delalet eder.

Rüyada kazıp çıkarmak çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, ancak allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada saçları kazınmış görmek her isteklerinin yerine geleceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç kazıtmak neşesinin yerine geleceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments