Rüyada mezardaki ölüyü çıkarmak

Rüyada mezardaki ölüyü çıkarmak işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, makamının tehlikeye gireceğine alamet eder.

Rüyada mezardaki ölüyü çıkarmak gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen veya ilgi bekleyen kişiler olabilir.

Rüyada mezardaki ölüyü çıkarmak kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine delalettir.

Rüyada ölüyü mezarından çıkarmak geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birini mezardan çıkarmak kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına delalettir.

Rüyada mezar kazıp ölüyü çıkarmak burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü mezardan çıkarmak zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüleri mezardan çıkarmak insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada ölen birini mezardan çıkarmak çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu mezardan çıkarmak inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments