Rüyada mermerden mezar görmek

Rüyada mermerden mezar görmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, borçların sonlandırılacağına tabir olunur.

Rüyada mermerden mezar gördüyseniz:

  • Bazı konularda söz sahibi olmak istiyorsanız, onları beklemek yerine sizin harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada mermer mezar görmek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına yorulur.

Rüyada mezar mermeri görmek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada mermer mezar taşı görmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada mermerden mezar görmek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mermer merdiven görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermer havuz görmek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine işarettir.

Rüyada mermer parçaları görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mermer heykel görmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments