Rüyada mezar mermeri görmek

Rüyada mezar mermeri görmek başına bir şey gelmemesi için allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Rüyada mezar mermeri gördüyseniz:

  • Son zamanlarda oluşan karışıklıklar veya problemler, aslında size faydası olmayan ya da artık faydası kalmamış olan plan, ilişki, düzenleme veya anlaşmalardan kurtulmanıza yardım ediyor olabilir.

Rüyada mezar mermeri görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mermer mezar taşı görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mermerden mezar görmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mermer mezar görmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz mermer merdiven görmek refah düzeyinin düşeceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada mermer çeşme görmek işlerin düze çıkarılacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine delalettir.

Rüyada renkli mermer görmek işlerinin bir anda bozulacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına yorulur.

Rüyada mermer eşik görmek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments