Rüyada karanlık merdiven çıkmak

Rüyada karanlık merdiven çıkmak bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, işinden uzaklaşacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Duygusal davranmanız ya da ortaya çıkan duygular nedeniyle garip bir durumda kalabilirsiniz.

Rüyada karanlık merdivenlerden çıkmak bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, psikolojik olarak toparlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta merdiven çıkmak gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlık merdiven çıkmak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta merdiven görmek işinin ehli olacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık merdiven görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, mutlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada karanlıkta merdiven inmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada karanlıkta merdivenden inmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlığa girip çıkmak kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments