Rüyada yürüyen merdivenden düşmek

Rüyada yürüyen merdivenden düşmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yürüyen merdivenden düşmek gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin boşa gitmediğine şahit olabilirsiniz.

Rüyada merdiven çıkarken düşmek ağır günler geçireceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına delalettir.

Rüyada merdivenden düşmekten kurtulmak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivene düşmek maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada yürüyen merdivenden düşmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivende düşmek hataların düzeltileceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek geçiminin kolaylaşacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına delalettir.

Rüyada merdivenden aşağı düşmek bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına işarettir.

Rüyada merdivenden kayarak düşmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments