Rüyada merdivende cıkmak

Rüyada merdivende cıkmak yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada merdivende cıkmak gördüyseniz:

  • Kararlarınızı kendiniz vermelisiniz.

Rüyada merdivenden cıkamamak işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine inanılır.

Rüyada demir merdivenden cıkmak eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivende cıkmak işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada dağın tepesine cıkmak mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, işini layığı ile yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve cıkmak rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin üstüne cıkmak büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada vücudunda yara cıktıgını görmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine rivayet eder.

Rüyada yangın cıkmak yolculuğa, ağız tadının yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments