Rüyada demir merdivenden cıkmak

Rüyada demir merdivenden cıkmak nasıl bir hayat sürdüreceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, çok mutlu edeceğine, ruhunun dinleneceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada demir merdivenden cıkmak gördüyseniz:

  • Herkes açıklamalar yapmaya açık olmayabilir, belli konular açarken veya isteklerde bulunurken söylediklerimi dikkate almanızda fayda var.

Rüyada demir merdivenden cıkmak sevinç gözyaşları döküleceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden cıkamamak yeni lezzetlerin tadına varacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivende cıkmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünde sivilce cıkmak çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabıyı cıkarmak sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde yangın cıktıgını görmek hastalığın biteceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda yara cıktıgını görmek işinden geri kalacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çukurdan cıkmak kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments