Rüyada dağın tepesine cıkmak

Rüyada dağın tepesine cıkmak işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağın tepesine cıkmak gördüyseniz:

  • Kendinizi akıntıya bırakırsanız herşeyi berbat edebilirsiniz.

Rüyada dağın tepesine cıkmak aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına rivayet eder.

Rüyada dağa cıktığını görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada dağın zirvesine cıkmak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sakalı cıkmak çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına işaret eder.

Rüyada merdivenden cıkamamak çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada yüzük cıkarıp takmak ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yangın cıkmak fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine işarettir.

Rüyada yüzünde sivilce cıkmak bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments