Rüyada yangın cıkmak

Rüyada yangın cıkmak gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, dualarına karşılık alacağına, allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, güzel bir iş fırsatına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına delalet eder.

Rüyada yangın cıkmak gördüyseniz:

  • Bonkör kişiliğiniz takdir edilmenizi sağlarken, bazı kişiler durumu kıskanabilir.

Rüyada evde yangın cıktıgını görmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde yangın cıkmak insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yangın cıkmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada merdivende cıkmak yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine yorulur.

Rüyada cığ düşmesi görmek bunun da geleceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine yorulur.

Rüyada çukurdan cıkmak rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada dağın zirvesine cıkmak bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sınavdan cıkmak herkesin rahat edeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments