Rüyada merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek

Rüyada merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada merdiven basamaklarının yıkıldığını gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın tüm olumlu görüntüsüne rağmen, bütün detaylarıyla ele alınması yararınıza olabilir.

Rüyada merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek hayatın yoluna gireceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada merdiven basamakları çıkmak çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada merdiven basamaklarından çıkmak türlü musibetlere uğrayacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdiven basamakları görmek önün açılacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine alamet eder.

Rüyada merdiven basamaklarından düşmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada merdiven basamağında oturmak sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına yorulmaktadır.

Rüyada merdiven basamağı inmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdiven basamaklarını çıkmak yeni bir başlangıç yapmaya, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments