Rüyada merdiven basamaklarını çıkmak

Rüyada merdiven basamaklarını çıkmak hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, zenginliğe sahip olacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına işarettir.

Rüyada merdiven basamaklarını çıkmak gördüyseniz:

  • Çözümlenmemiş, askıda kalmış veya problemli olan bazı konular iyice ön plana çıkmaya başlayabilir.

Rüyada merdiven basamaklarını çıkmak akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada merdiven basamağı çıkmak içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven basamaklarından çıkmak içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada merdiven basamakları çıkmak gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, işlerinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek mal edineceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada merdiven basamağı inmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdiven basamaklarından düşmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına yorulur.

Rüyada merdiven basamakları görmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments