Rüyada merdiven basamakları çıkmak

Rüyada merdiven basamakları çıkmak ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, kıdem atlayacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada merdiven basamakları çıkmak gördüyseniz:

  • Uğraşılması zor durum, ilişki, iş veya kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada merdiven basamaklarını çıkmak yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdiven basamağı çıkmak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdiven basamaklarından çıkmak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına yorulur.

Rüyada merdiven basamakları çıkmak asla dert yüzü görmeyeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdiven basamaklarından düşmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine tabir olunur.

Rüyada merdiven basamağında oturmak şansının kendisinden yana olacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven basamaklarından inmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments