Rüyada merdiven basamağında oturmak

Rüyada merdiven basamağında oturmak günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine yorulur.

Rüyada merdiven basamağında oturmak gördüyseniz:

  • Bazı sosyal etkinliklerde bulunmanız olasıdır.

Rüyada merdiven basamağında oturmak rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına delalettir.

Rüyada merdiven basamaklarından düşmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, kendisine kızacağına işarettir.

Rüyada merdiven basamakları çıkmak illet bir hastalığa yakalanmayacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven basamağı inmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdiven basamaklarından inmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine rivayet eder.

Rüyada merdiven basamakları görmek işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına delalettir.

Rüyada merdiven basamaklarını çıkmak eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments