Rüyada mercimek nohut görmek

Rüyada mercimek nohut görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, kişinin kazancının artacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mercimek nohut gördüyseniz:

  • En büyük problem, çok sayıda seçeneğin doğru değerlendirilebilmesi olabilir.

Rüyada nohut mercimek görmek dini bütün bir eşe sahip olacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına işarettir.

Rüyada mercimek ve nohut görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine delalettir.

Rüyada mercimek nohut görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada nohut ve mercimek görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı mercimek pişirmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, yokluk içine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil mercimekli bulgur pilavı görmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına alamet eder.

Rüyada mercimek kusmak hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments