Rüyada mercimek ve nohut görmek

Rüyada mercimek ve nohut görmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına delalet eder.

Rüyada mercimek ve nohut gördüyseniz:

  • Hayattan zevk almanızı sağlayacak aktivitelere zaman ayırmalı, alışılmadık işlerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada mercimek nohut görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, tekin olmayan işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada nohut ve mercimek görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına alamet eder.

Rüyada nohut mercimek görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın allah yolunda harcanacağına yorulur.

Rüyada mercimek ve nohut görmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil mercimek yemek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada mercimekli pilav pişirmek karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına delalettir.

Rüyada mercimek çorbası vermek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına işarettir.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek görmek hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments