Rüyada nohut mercimek görmek

Rüyada nohut mercimek görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine, kazancının epey düşeceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, genç kimselere eğitim vereceğine tabir olunur.

Rüyada nohut mercimek gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerden gelen iyilik ya da desteklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada mercimek nohut görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada mercimek ve nohut görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada nohut mercimek görmek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nohut ve mercimek görmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara mercimek görmek onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı mercimek pişirmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada pirinç bulgur mercimek görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada mercimek çorbası pişirmek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments