Rüyada nohut ve mercimek görmek

Rüyada nohut ve mercimek görmek kişinin kafasının rahat edeceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nohut ve mercimek gördüyseniz:

  • Aile, ev, gayrimenkul başlıklı konularda istediğiniz gibi gitmeyen yerleri dile getirebilirsiniz.

Rüyada nohut mercimek görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada mercimek nohut görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, başarıya giden yollarını açacağına tabir olunur.

Rüyada mercimek ve nohut görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalettir.

Rüyada nohut ve mercimek görmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mercimek çorbası içtiğini görmek iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, duygularının karşılığını alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mercimek satmak alım zorluğu yaşamayacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına alamet eder.

Rüyada mercimek istemek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine tabir olunur.

Rüyada haşlanmış yeşil mercimek görmek üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments