Rüyada mercimek kusmak

Rüyada mercimek kusmak bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, kariyerinin yükseleceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mercimek kusmak gördüyseniz:

  • Hayatlarında bir takım önemli gelişmeler yaşanan yakınlarınız ya da arkadaşlarınız varsa, onlarla meşgul olabilirsiniz.

Rüyada mercimek kusmak ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına inanılır.

Rüyada kurtlanmış mercimek görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlu mercimek huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına yorulur.

Rüyada kırmızı mercimek satın almak rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına delalet etmektedir.

Rüyada mercimek harmanı görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, hayırlı haberlere yorulmaktadır.

Rüyada mercimek çorbasının taştığını görmek kendi çok iyi hissedeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına inanılır.

Rüyada mercimekli çiğ köfte yemek hayatını yoluna sokacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek yemeği yapmak hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
mahir

dün gece rüyamda evimin banyosundaydım. banyonun duvarları beyaz fayans ve ben banyo duvarının birinin yüzüne yeşil mercimek kusmuşum . ve çok geniş yüzeye kusmuşum

mahir

Allah razı olsun sağolun