Rüyada mercimekli çorba görmek

Rüyada mercimekli çorba görmek bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mercimekli çorba gördüyseniz:

  • Bazı konularda samimi olmanız veya kısa bir yolculuk sonucunda kazançlı çıkabilirsiniz.

Rüyada mercimek çorba içmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası içtiğini görmek maddi gücünün de daimi olacağına, üzüntülü bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada mercimek çorbası yapmak hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada mercimek çorba pişirmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada mercimek çorbası dağıtmak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine delalet eder.

Rüyada mercimek çorbası içmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada mercimekli çorba görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, çalışmalarının artacağına delalettir.

Rüyada mercimek çorbası pişirdiğini görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments