Rüyada mercimek çorbası istemek

Rüyada mercimek çorbası istemek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, huzurlu günler görüleceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Rüyada mercimek çorbası istemek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda karşınızdaki kişinin bazı beklentileri nedeniyle baskısını hissediyorsunuz.

Rüyada mercimek çorbası istemek kardeşlerin birlikte iş kuracağına, karasızlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası yapmak kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına rivayet eder.

Rüyada mercimek çorba içmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına işaret eder.

Rüyada mercimek çorbası pişirmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mercimekli çorba görmek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına delalet eder.

Rüyada mercimek çorba pişirmek sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, yaşananları unutturacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı mercimek çorbası yapmak büyük zararlardan kurtulacağına, endişelerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments