Rüyada meleği öpmek

Rüyada meleği öpmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada meleği öpmek gördüyseniz:

  • Çözüm üretirken bazı prensiplerinizde ödün vermemek için çaba göstermenizde fayda var.

Rüyada meleği öpmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada melek öpmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine işarettir.

Rüyada melekten korkmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada dört büyük melek görmek helal ve bol rızka kavuşacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanadı kırık melek görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada melekli kolye görmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına tabir olunur.

Rüyada meleği erkek görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, sorunların üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada melek uçtuğunu görmek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments