Rüyada melekten korkmak

Rüyada melekten korkmak yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada melekten korkmak gördüyseniz:

  • Özel sırlarınızı paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada melekten korkmak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada meleğin konuştuğunu görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine delalettir.

Rüyada azrail meleği görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, rızkının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabenin üstünde melek görmek huzurunu yerine getireceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada dört melek görmek doyasıya sefasını süreceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine işarettir.

Rüyada beyaz melek görmek hakkaniyetine göre değer kazanacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada melek gölgesi görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada meleği insan suretinde görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments