Rüyada dört büyük melek görmek

Rüyada dört büyük melek görmek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, her şeyin sarpa saracağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dört büyük melek gördüyseniz:

  • Size doğru olarak gözüken durumlar pek o kadar doğru olmayabilirler.

Rüyada dört büyük melek görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük melekleri görmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalettir.

Rüyada dört büyük melekten birini görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza tabir olunur.

Rüyada baş melek görmek kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada melek mikaili görmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, işini en iyi şekilde yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada melek heykeli görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah melek görmek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine inanılır.

Rüyada melek şeytan görmek işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments