Rüyada melek öpmek

Rüyada melek öpmek uzun süre kendini toparlayamayacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına işaret eder.

Rüyada melek öpmek gördüyseniz:

  • Sizin için belirsizlik içeren bir yöne yöneltilmeye çalışılabilirsiniz.

Rüyada melek öpmek istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada meleği öpmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, dolayısıyla geleceğine delalettir.

Rüyada insanı melek olarak görmek allah’ın lütuflarına ereceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine inanılır.

Rüyada meleğe sarılmak az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada altın melek kolye görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada mikail meleğini görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına yorulur.

Rüyada azrail meleği görmek her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, ona göre davranacağına inanılır.

Rüyada melek sevmek büyük bir işe kavuşacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments