Rüyada atla boğuşmak

Rüyada atla boğuşmak adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada atla boğuşmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya onları arayabilirsiniz.

Rüyada atlarla boğuşmak kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına yorulur.

Rüyada atla boğuşmak aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine rivayet eder.

Rüyada azraille boğuşmak aradaki buzların eritileceğine, sürekli yerinde sayacağına alamet eder.

Rüyada gemide dalgalarla boğuşmak herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurtlarla boğuşmak atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük dalgalarla boğuşmak zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine delalet eder.

Rüyada köpeklerle boğuşmak uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cinle boğuşmak küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments