Rüyada yorganla boğuşmak

Rüyada yorganla boğuşmak göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, kucaklaşacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, bilgiyle donanacağına, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, isteklerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yorganla boğuşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara saygısızca davranma eğilimindesiniz.

Rüyada yorganla boğuşmak özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine alamet eder.

Rüyada koyunla boğuşmak zor bir döneme girileceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada öküzle boğuşmak şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediyle boğuşmak varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada büyük dalgalarla boğuşmak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına yorulur.

Rüyada denizde dalgalarla boğuşmak eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına inanılır.

Rüyada kurtla boğuşmak yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine işarettir.

Rüyada atlarla boğuşmak üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments