Rüyada kızla boğuşmak

Rüyada kızla boğuşmak içine düşen fesada yeniliceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, işte de mutlu olunacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine işarettir.

Rüyada kızla boğuşmak gördüyseniz:

  • Yanlış yapmamak, yanlış anlaşılmamak ya da anlaşmazlık yaşamamak için daha ılımlı olmakta fayda var.

Rüyada kızla boğuşmak içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada vahşi hayvanla boğuşmak yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada denizle boğuşmak çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına tabir olunur.

Rüyada maymunla boğuşmak yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, aile saadetinin de artacağına rivayet eder.

Rüyada aslanla boğuşmak kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına işaret eder.

Rüyada kaplanla boğuşmak aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına delalettir.

Rüyada birisiyle boğuşmak tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedilerle boğuşmak genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments