Rüyada maymun boku görmek

Rüyada maymun boku görmek çok başarılı ve zengin birisi olacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maymun boku gördüyseniz:

  • Bazı olaylar beklediğiniz gibi ilerlemeyebilir.

Rüyada maymun boku görmek kendisine olan güveninin artacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara maymun görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada maymunlar görmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, sürekli bağırıp çağıracağına işarettir.

Rüyada maymun beslemek sevilen bir dostun geleceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi ve maymun görmek hastalıkların iyileşeceğine, her daim bereketli işler yapacağına alamet eder.

Rüyada mavi maymun görmek düzeninin bozulacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kendini maymun olarak görmek girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine tabir olunur.

Rüyada maymun gibi yürümek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments