Rüyada mavi maymun görmek

Rüyada mavi maymun görmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, kısmetinin açılacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, mevki makam sahibi olunacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada mavi maymun gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varabilirsiniz.

Rüyada mavi maymun görmek sorumluluk alacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına alamet eder.

Rüyada maymun resmi görmek her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine işaret eder.

Rüyada köpek ve maymun görmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada maymundan korkmak çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine delalettir.

Rüyada maymun kakası görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, moralin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada maymunun oynadığını görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına işaret eder.

Rüyada kedi ve maymun görmek rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil maymun görmek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
eylem

rüyamda bir tepenin üzerindeydik ve çöpleri dökecektik 10 .12 tana mavi maymun etraftaydı hepside salakmış gibi davranıyordu hatta onlar birşey bilmiyor diye onların aramıza katılmasını istedim onlar benden uzak kalıyordu aralarında biri gelip elimdeki çöpü kendi yuvasının yanına göktü merak ediyorum acaba ne anlatılmaya çalışıldı bu rüyada bana